Evenementen

Noordeinde Nocturne 2017

Noordeinde Nocturne 2017

Op zaterdag 11 maart zal voor de 11e keer Het Noordeinde Nocturne evenement plaatsvinden. Hier kunt u het volledige programma downloaden (PDF).

Dit groots opgezette evenement is een romantische en culturele avond gevuld met prachtige muziek, fashion, culinair genieten en kunst. 

Het evenement begint om 17.00 uur en het slotconcert zal om 22.00 uur plaatsvinden in de Waalse Kerk. Op veel locaties op Het Noordeinde zijn op 11 maart muzikale traktaties. 

Er spelen diverse ensembles , samengesteld uit leden van het Residentie Orkest en studenten van het Koninklijk Conservatorium - Royal Conservatoire

De galeries verwelkomen je met een goed glas wijn en de restaurants serveren een speciaal menu. 

Volg de Facebookpagina van Het Noordeinde Den Haag en www.hetnoordeinde.nl, want daar houden wij je uiteraard op de hoogte van het laatste nieuws, de deelnemers en het volledige programma.

Andere Evenementen

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.