Evenementen

Open deur dagen

Open deur dagen

Het eerste weekend van september staat Caroline Biss geheel in het teken van de nieuwe Autumn/Winter Collection. Om dit te vieren organiseert zij op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 september de ‘Open Deur Dagen’ op het Noordeinde.

Tijdens deze dagen wordt iedereen welkom geheten met een glas champagne en lekkere hapjes, terwijl een model de collectie aan u presenteert. De gehele collectie bestaat uit kleurrijke creaties zowel voor avonden met een tikje glamour als voor de comfortabele momenten overdag. Fashion liefhebbers ontvangen dit weekend tevens een mooi cadeau bij een aankoop in de winkel. Kunt u  er niet bij zijn? Caroline Biss is de gehele maand september tevens op de zondagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Andere Evenementen

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.