More Pure and Delicious Pastry and CoffeeDe Lekkerste Veganistische Lekkernijen

DE VEGANISTISCHE BAKKER BAKT DE LEKKERSTE TAARTEN

“Pure and delicious”, we hebben deze woorden niet voor niks in ons logo verwerkt. We werken met pure natuurlijke producten. Geen kunstmatige smaak– en zoetstoffen, maar wel aanzienlijk minder suiker. Omdat we ons gebak maken op basis van groente en fruit die van zichzelf al zoet zijn. We hebben een passie voor taarten die bijzonder zijn. Bijzonder, omdat we verschillende ingrediënten combineren tot een ware smaakexplosie. Bijzonder, omdat we graag willen dat al je zintuigen geprikkeld worden. Bijzonder, omdat we graag willen dat je kunt snoepen zonder je schuldig te voelen over de hoeveelheid calorieën. Bijzonder, omdat we liefdevol aandacht geven aan het proces van taarten maken: van idee tot en met het moment dat jij het in je mond stopt. We doen dus MORE dan andere vakgenoten. Maar we gebruiken minder ingrediënten, minder verpakking, werken in alle opzichten duurzaam. Kortom, we zijn de enige (veganistische) bakker waar LESS = MORE echt opgaat. Enjoy!

www.morepastry.nl

Noordeinde 13
2514 GB   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

070-4127380

info@morepastry.nl

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.