Nieuws

Interieur & Design

Blog: Il Regalo

Blog: Il Regalo

Door Wendy Troost

 

“Als Max jarig is, komen onze klanten botjes brengen voor hem.” Max is de hond en dit typeert de huiselijke sfeer en de persoonlijke behandeling bij interieur- en cadeauwinkel Il Regalo in de Heulstraat, die komend weekend tien jaar bestaat. De vijftien jaar daarvoor had Arjan van Zanten een administratie- en verzekeringskantoor, maar interieur was altijd al zijn passie. Hij ging meewerken in de winkel die nu Il Regalo is en kreeg de kans om deze over te nemen. 

 

Passie

“Iedereen heeft een passie en als je de kans krijgt die te volgen, moet je die met beide handen aanpakken!” Dat heeft Arjan gedaan en het resultaat mag er zijn. Een winkel waar zijn klanten graag komen, soms alleen voor een kopje koffie of een glaasje prosecco, meestal om iets te kopen. Want de keus is groot bij Il Regalo. Van mooie verjaardagskaarten, leuke halskettingen en prachtige beelden en vazen tot stijlvolle meubelen.

 

Wijsheid, liefde en geluk

“Landelijk met een klassieke knipoog,” noemt Arjan zijn stijl zelf. Het merendeel van de meubelen wordt gemaakt in Nederland, wat prettig is omdat dat een korte levertijd betekent en omdat het regelmatig mogelijk is om kleine aanpassingen te doen als de klant dat wenst.
 

Aan de drie Chinese beeldjes die mij opvallen zit een mooi verhaal vast: de grootvader staat voor wijsheid, de vader voor liefde en de kleinzoon voor geluk. Ze zijn prachtig met z’n drieën maar ook apart van elkaar mooi. 

 

Mooi verhaal

En dan de cadeautjes van het merk ‘100% leuk’, dat zijn naam eer aandoet. Want wie wil er nu geen ‘flesje liefde’ of pakje ‘kletskoekjes’ voor haar verjaardag krijgen? Extra leuk: 100% leuk is gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. 

Zo zit achter zoveel spullen bij Il Regalo een mooi verhaal. Ga eens lang bij Arjan, om te beginnen voor een gezellig praatje!

ANDER NIEUWS

Interieur & Design

Familietuinen en Feestdagen

De uitdaging van een stadstuin voor een gezin met kinderen is om, op een relatief kleine ruimte, alle wensen te integreren tot een kloppend geheel. Hoe biedt je kinderen voldoende uitdaging om te spelen? Blijft er...

Lees verder...

Interieur & Design

Haagse Retail Prijs

Uit handen van wethouder Karsten Klein heeft Vereniging BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde de Haagse Retailprijs ontvangen voor het concept “Kleinkunst op de Plaats’’.

Dit concept; een open podium voor muzikaal talent op de Plaats, is ontwikkeld...

Lees verder...

Interieur & Design

Opening klokkenatelier

Op Zaterdag 19 september 2015 om 14 uur opent klokkenaltelier The Course of Time haar deuren aan het Noordeinde 157A in Den Haag. Op de locatie waar sinds oudsher een gerenommeerde klokkenmaker gevestigd was, begint...

Lees verder...

Interieur & Design

House of Green in de media

Voor de NRC Lux Tuinspecial interviewde journalist Hans Steketee drie tuinprofessionals waaronder Sanne Allersma van House of Green. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Verder was er uitgebreid aandacht voor de gerealiseerde tuinontwerpen van onze...

Lees verder...

Interieur & Design

Vlinders op het Noordeinde

Het voorjaar komt er weer aan en de blikken worden weer gericht op buiten! Op donderdag 12 maart van 19.30 tot 22.00 uur geeft Anthonie Stip van De Vlinderstichting een boeiende lezing over vlinders in...

Lees verder...

Interieur & Design

Liefde gaat door de maag

Tijdens het Noordeinde Nocturne kunt u bij House of Green genieten van een compleet Mediterraans programma. 

Veronique van der Meijden (Sopraan) en Jelena Ratkovich (gitaar) trakteren u op een musicale reis door de Mediterranee en House...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.