Nieuws

Kunst

Feestelijke Opening!

Feestelijke Opening!

Zondag 21 juni is de opening van de nieuwe expositie 'Per Stuk 1 Euro' van kustenares Marjolein Knottebelt.

 

"Ik vond oude foto's, niet duur. Deze mensen zijn dood, ze waren tijdelijk. Wie waren die mensen, hun belang is weg. Een foto is een dierbaar bezit, een herinnering, kostbaar, maar nu niet meer ... Het is raar, verdrietig, ik hoop ze weer iets te laten zijn, iets van waarde en belang. Mijn foto's zijn mij alles waard, maar straks ligt mijn leven ook te koop voor maar 1 euro, of mijn werk ligt bij de kringloop."

De beelden van Marjolein zeggen nog veel meer dan haar indrukwekkende woorden. Dus wat kunnen wij hier nog verder aan toevoegen behalve u van harte uit te nodigen voor de feestelijke opening van de expositie op zondagmiddag om 16u, of op een ander moment in De Galerie Den Haag!

De expositie van Marjolein Knottenbelt is te zien tot en met 19 juli 2015.

 

ANDER NIEUWS

Kunst

De Noordzee centraal

In de maand juni is er bij Galerie Montulet op Noordeinde 156 extra aandacht voor de Noordzee. In de aanloop naar de finish van de Volvo Ocean Race, die eind juni in Den Haag-Scheveningen plaatsvindt,...

Lees verder...

Kunst

The Other Side - RAW

The Other Side - Ronald A Westerhuis 

Vanaf 24 juni is de nieuwe expositie The Other Side van kunstenaar Ronald A. Westerhuis te zien bij Project 2.0 / Gallery!

The Other Side vormt een duo expositie met de tentoonstelling Size...

Lees verder...

Kunst

Solo Expo Maayke Schuitema

Maayke Schuitema presenteert na een sabbatical van 2 jaar haar gloednieuwe kunstwerken in de solotentoonstelling Sexual Context Considered bij Project 2.0 / Gallery! Vanaf zondag 22 april is de tentoonstelling te zien.

De afgelopen twee jaar heeft Maayke...

Lees verder...

Kunst

Nieuwjaarsexpositie!

Zondag 7 januari 2018: Opening expositie en nieuwjaarsreceptie!

Zondagmiddag 7 januari 2018 vindt de spectaculaire opening plaats van een nieuwe kunstjaar met het meest indrukwekkende, creatieve en kleurrijke vuurwerk dat wij u kunnen bieden.

Zet de datum...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.