Nieuws

Mode

News y'all!

News y'all!

Er is weer heel wat nieuws dat we met je willen delen.

New boots in town! We hebben het merk Corral Boots toegevoegd, voor dames en heren! En er zijn nieuwe voorjaars jasjes. Naast al dat nieuws willen we je graag tips geven over de golden oldies met ons blog Tender Love & Care! Lees snel onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Milestone jacks

De jassen collectie is aangevuld met een aantal hele mooie jasjes. Ze zijn gemaakt van heel zacht en dun leer en zijn perfect voor het voorjaar. Of je nou van klassiek houdt, of juist van iets stoers, bij ons kun je altijd terecht!

De prachtige nieuwe jasjes kun je hier shoppen, of kom naar de winkel!

 

Tender Love & Care

Om je laarzen lang mooi te houden is het belangrijk dat je ze goed onderhoud. Hoe doe je dat nu het beste? 

In onze laatste blog lees je al onze tips over het onderhouden van je laarzen. Het op tijd verzolen van je laarzen is ook belangrijk. Wanneer je geen goede schoenmaker in de buurt hebt, kunnen wij je daarbij helpen.

Stuur een mail en informeer naar de mogelijkheden.

 

Corral Boots

We starten de maand maart met een nieuw merk, namelijk Corral Boots! Bijzondere handgemaakte laarzen, voor een goede prijs. We hebben van dit label ook nieuwe laarzen voor heren, waaronder ook korte modellen!

Kom langs in de winkel om ze te passen of shop ze online!

http://www.bootsbym.nl

ANDER NIEUWS

Mode

Tender Love & Care blog

 

Om je laarzen lang mooi te houden is het belangrijk dat je ze goed onderhoud. Hoe doe je dat nu het beste?

Om het leer van je laarzen te beschermen tegen vocht, vuil en uitdrogen adviseren wij...

Lees verder...

Mode

Boots by M newsflash!

Hier is de nieuwsbrief van Boots by M! Wij willen je graag laten weten wat er allemaal gebeurt in onze winkels. Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor het perfecte paar Amerikaanse laarzen,...

Lees verder...

Mode

'n Kijkje bij Boots by M

Een van de leukste ontdekkingen op Het Noordeinde is zonder twijfel Boots by M, een unieke winkel het handgemaakte cowboylaarzen, schoenen, tassen en accessoires door onderneemster Marian van Exel. Den Haag FM nam een kijkje...

Lees verder...

Mode

Giorgina Boots new in town

Giorgina by Lane Boots

Arlington, Texas

The latest boot from the Lane collection is the Giorgina Boot. Black leather with taupe and ivory floral inlay, a high heel and some small metal studs give this boot the...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.