Nieuws

Het Noordeinde

Overlijden Marcella Maltha

Overlijden Marcella Maltha

Met diepe verslagenheid en groot verdriet hebben wij kennis genomen dat op zaterdag 1 juni Marcella Maltha plotseling is overleden.

 

Marcella was gebiedsmanager van Het Noordeinde winkelgebied van 2010 tot januari van dit jaar. Ze was in het BIZ bestuur en in de gemeente Den Haag een grote verbindende factor, een bruggenbouwer. We zijn enorm dankbaar voor haar wijsheid, harde werken, betrokkenheid en enthousiasme. 

 

Haar betrokkenheid en professionele sturing zijn een grote bijdrage geweest aan het succes en ontwikkeling van Het Noordeinde winkelgebied. 

 

Marcella was een bijzonder warm mens en lieve vriendin die wij enorm moeten missen. 

 

Wij wensen de familie veel sterkte toe met dit verlies. 

 

Namens bestuur vereniging BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde

ANDER NIEUWS

Het Noordeinde

ROYAL SEPTEMBER

De gehele maand september vieren wij feest! Feest omdat de Hoogstraat, Het Noordeinde en de Heulstraat een ROYAL MAKE-OVER hebben ondergaan. Om te vieren dat de herinrichting klaar is, nodigen de ondernemers je van harte...

Lees verder...

Het Noordeinde

THERE'S ONLY ONE QUEEN: MOM ♥️

Zondag 12 mei zetten we alle moeders in het zonnetje. En waar kan dat beter dan op Het Noordeinde? Neem moeders mee een dag shoppen, high tea, bezoek samen een galerie en sluit de dag...

Lees verder...

Het Noordeinde

Noordeinde Nocturne: Kruispunt van kunst en klassieke muziek

Noordeinde Nocturne begon als bescheiden muziekfestival. Tegenwoordig doet de halve straat mee en kun je gratis meer dan twintig concerten bezoeken.

 

Bijna dagelijks zag hij mensen treuzelend voor zijn galerie Project 2.0 aan het Noordeinde staan....

Lees verder...

Het Noordeinde

Noordeinde Nocturne 2019

Zaterdagavond 30 maart is de 13e editie van Noordeinde Nocturne festival. Vanaf 17.00 uur start Het Hofstads Jeugd Orkest met een spetterend optreden in de Waalse kerk. De galeries, fashion, interieur en design stores openen...

Lees verder...

Het Noordeinde

Time to momo

Den Haag Binnenstad

Deze route is ideaal voor de echte fashionista. Chique winkels worden afgewisseld met kleine boetiekjes. De route neemt je mee door het Hofkwartier, waar je je een beetje in Parijs waant en gaat ook...

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.