Royal

Kunst

IN THE MIX

IN THE MIX

Zaterdag 2 september opening groepsexpositie IN THE MIX

Op zaterdag 2 september opent De Galerie Den Haag, tijdens het Noordeinde Art & Fashion evenement, de spiksplinternieuwe groepsexpositie getiteld IN THE MIX. De expositie laat werken zien van de kunstenaars Atelier Piroff, Niels Ballemans, Convado en last but not least Crail Moansburg.

Het belooft een knallende middag te worden met een hapje, drankje en een dansje! Vanaf 14.00 uur zal DJ Abstractblond swingende muziek draaien vanuit zijn bakfiets en aangezien het Noordeinde autovrij is dit weekend, zal er genoeg ruimte zijn om te dansen!

Een waanzinnig nieuw drieluik van Crail Moansburg, fotowerken van Atelier Piroff, Convado met zijn Art of the Street series en het rauwe uit het hart geschilderde werk van aanstormend talent Niels Ballemans.

Het hippe Vodka & Gin label Ad Fundum complimenteert en sponsort IN THE MIX met verrassendveelzinomtedansen cocktails, proost! 

Graag tot ziens op het Noordeinde!

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.