Royal

Het Noordeinde

Overlijden Marcella Maltha

Overlijden Marcella Maltha

Met diepe verslagenheid en groot verdriet hebben wij kennis genomen dat op zaterdag 1 juni Marcella Maltha plotseling is overleden.

 

Marcella was gebiedsmanager van Het Noordeinde winkelgebied van 2010 tot januari van dit jaar. Ze was in het BIZ bestuur en in de gemeente Den Haag een grote verbindende factor, een bruggenbouwer. We zijn enorm dankbaar voor haar wijsheid, harde werken, betrokkenheid en enthousiasme. 

 

Haar betrokkenheid en professionele sturing zijn een grote bijdrage geweest aan het succes en ontwikkeling van Het Noordeinde winkelgebied. 

 

Marcella was een bijzonder warm mens en lieve vriendin die wij enorm moeten missen. 

 

Wij wensen de familie veel sterkte toe met dit verlies. 

 

Namens bestuur vereniging BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.