Royal

Het Noordeinde

THE HAGUE: START VOTING NOW!

THE HAGUE: START VOTING NOW!

Op donderdag 12 juli jl is bekend gemaakt dat onze gebiedsmanager Marcella Maltha genomineerd is voor de Personality Award van The Hague Awards. Marcella wordt geprezen voor haar inzet en haar deskundige bijdrage aan de ontwikkeling van Den Haag en natuurlijk specifiek voor Het Noordeinde winkelgebied. De afgelopen 9 jaar heeft zij zich oa ingezet voor meer toerisme, luxury shopping en een plan voor verbetering van het openbaar gebied. Marcella is een van de 3 genomineerde in deze categorie en stemmen kan via de link. Dank Marcella en we duimen voor je! http://theawardsthehague.com/vote/

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.