Damen/Papier RoyaalDe winkel voor boekbindmateriaal, notitieboeken, sier- en postpapier

De huidige (vierde) generatie van de familie Damen biedt u een zeer bijzondere collectie papier aan voor vele doeleinden. Wij importeren vrijwel alles zelf uit alle delen van de wereld. U vindt bij ons o.a. alles voor boekbinden, notitieboeken, (sier)papier, handgeschept papier en wij verkopen merken als Crown Mill (postpapier), Exaclair en Rhodia (schriften, e.d.), agenda’s van o.a. Quo Vadis en nog heel veel meer.

Wij hebben een eigen atelier waar wij dozen en (notitie)boeken maken geheel naar de wens van de klant. Ook repareren wij oude / kapotte boeken.

Merken zoals o.a.
Crown Mill, Èxaclair en Rhodia, Filofax, Quo Vadis en Rite-in-the-rain.

Nieuws

Specialisaties

L!FE Tokyo

Specialisaties

L!FE Tokyo

Uit Japan komt het ultieme papier voor schrijvers! Glad, zuurvrij en zeer geschikt voor gebruik met een vulpen. Wij bieden u een grote collectie, dus kom snel langs op Het Noordeinde!

Lees verder...

Specialisaties

handgemaakte albums

In onze winkel vindt u een bijzondere collectie handgemaakte produkten: receptie- en fotoalbum, dagboeken en dozen in alle maten. Kom eens kijken. U bent van harte welkom in de oudste winkel van het Noordeinde

Lees verder...

Specialisaties

Leren fotoalbums

Wij maken in eigen atelier fotoalbums in vele uitvoeringen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.  Veelal in opdracht, waarbij de klant zelf bepaald wat hij of zij wil hebben. Voor bruiloften, recepties of bijzondere reizen. 

Lees verder...

Specialisaties

Oudste winkel Noordeinde

Op zaterdag 18 april heeft  Damen / Papier Royaal haar 120 jarid bestaan gevierd. 1 familie met 4 generaties. Voor deze speciale gelegenheid hebben wij een cahier op A6 formaat laten maken in een gelimiteerde...

Lees verder...
www.papier-royaal.nl

Noordeinde 186
2514 GR   Den Haag
Route op Google Maps

Contact

06-26088880

damen@papier-royaal.nl

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.