G de Graaff SigarenAl sinds 1928 dé sigarenspeciaalzaak van Den Haag

De zaak staat sindsdien bekend bij geheel politiek en parlementair Den Haag. Onder de klanten bevinden zich kunstenaars, toneelspelers, schrijvers en een breed deel van de Haagse  upper- en middleclass. Zoon Frits de Graaff is een waardig opvolger, met zijn enorme interesse voor alles wat sigaar en tabak behelst maakt hij ‘de Graaff’ tot een begrip over de gehele globe.   De Nederlandse sigaar staat voorop, maar ook Havannas gaan over de toonbank. Met als bijzondere clientèle veel gekroonde hoofden en internationaal bekende politici waaronder ZHK Prins Bernard en Sir Winston Churchill hebben in de Haagsche sigarenwolken vertoefd en de tabaksgeur opgesnoven in dit bijzondere etablissement.   Sinds 2005 is Yvonne van Horssen-Litz eigenaresse en het is haar passie om deze historierijke zaak voort te zetten.

Nieuws

Specialisaties

Longfiller sigaren

Longfiller sigaren worden gemaakt van hele tabaksbladeren, handmatig gerold en geconditioneerd bewaard voor een optimaal rook genot. Bekende landen van herkomst zijn ondermeer Cuba met de fraaie merknamen zoals Romeo Y Julieta, Montecristo, Hoyo de Monterrey...

Lees verder...

Heulstraat 27 winkel
2514 ER   Den Haag
Route op Google Maps

Openingstijden

  • zondag
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door BIZ Winkelgebied Paleis Noordeinde. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer:

De content is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch op de websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op intellectuele rechten.