1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1

Bereikbaarheid

Het Noordeinde wordt verbeterd!

Er wordt gewerkt aan het Noordeinde, maar de winkels, restaurants en galeries zijn gewoon bereikbaar. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Winkelgebied Het Noordeinde is uitstekend per auto, trein, tram, gCab en fiets te bereiken.

Met de auto

Kort parkeren kan in de omliggende straten Noordeinde, Oranjestraat, Amaliastraat, Paleisstraat, Zeestraat, Plein 1813, Mauritskade en Prinsessegracht.

Voor houders van een geldige invalideparkeerkaart zijn een aantal parkeerplaatsen in het Noordeinde gereserveerd. U vindt de plaatsen ter hoogte van Noordeinde 138.

Actuele verkeersinformatie van de ANWB

In de vernieuwde interactieve tool van de ANWB kunt u de actuele verkeersinformatie rondom Den Haag vinden. Het gaat om filemeldingen, maar ook over andere omstandigheden die invloed hebben op de bereikbaarheid van Het Noordeinde, zoals wegwerkzaamheden en weersomstandigheden. U vindt de verkeersinformatie van de ANWB hier.


Parkeergarages in het gebied

Q-Park Noordeinde, Heulstraat

24/7 geopend voor in- en uitrijden

Bijzonderheden: doorrijhoogte 185 cm. Let op: de opstelplaats voor twee auto's ligt rechts van de straat. Bij groen licht draait u zo de garage in.

Parkeergarage Parkstraat, Oranjestraat

Open van maandag tot en met vrijdag van 18:00 tot 24:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 24:00 uur. Op zondag van 09:30 tot 24:00 uur.

Bijzonderheden: Tijdens de openingstijden is er altijd een Parkinghost aanwezig. Let op: het is niet mogelijk om deze garage na sluitingstijd te betreden en dus is het ook niet mogelijk om uit te rijden na sluitingstijd.

Q-park Mauritskade, onder Hilton Hotel/Caesar Sport

Deze parkeergarage van Parking is 24 uur per dag geopend. De ingang is aan de Zeestraat, direct onder het Hilton Hotel. Het parkeertarief is € 2 per 27 minuten, of € 30 uur voor een hele dag.


Parkeergarages 0,5km, 7 minuten wandelen

Q-park Torengarage in de Geest 1

24/7 geopend voor in- en uitrijden

Parkeergarage Q-park City Parking, Laan 7

24/7 geopend voor in- en uitrijden

Parkeergarage Plein, Plein 25

24/7 geopend voor in- en uitrijden


Parkeergarages 1,3km, 17 minuten wandelen

Parking Malieveld, Koningskade 1 bis onder het Malieveld

Maandag tot en met dinsdag van 06.30 tot 21.30 uur
Woensdag tot en met donderdag van 06.30 tot 22.00 uur
Vrijdag van 06.30 tot 21.30 uur
Zaterdag van 08.00 tot 19.00 uur
Op zondag gesloten, uitgezonderd evenementen. Uitrijden is altijd mogelijk.

Speciaal tarief op zaterdag: 7 uur parkeren voor 7,- euro (tijdens evenementen geldt het normale tarief).

Openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station wandelt u via de Lange Vijverberg langs de Hofvijver in nog geen 15 minuten naar Het Noordeinde, maar ook tram 1 en 15 en 16 en bus 22 en 24 en 28 brengen u binnen een paar minuten naar de halte Kneuterdijk, waar u zo de Heulstraat inloopt.

Meer informatie over de bereikbaarheid van de Haagse binnenstad, P+R en de binnenstad express, Transferia, gCab groene taxi's en HTM tram dagkaarten vindt u op de website van de gemeente.

Informatie over vertrek- en aankomsttijden van de NS vindt u op 9292.Fietsverhuur en meer

Informatie over het huren van fietsen op het Centraal Station http://www.ov-fiets.nl Informatie over fietsverhuur op het Noordeinde 39, inclusief fietstours en excursies met thema als Smultour, Taaltour en Beatstadtour per telefoon 070 32 65 790 en www.totzo.org

Fietsparkeren

Aan het Noordeinde 89-C is een biesieklette bevestigd. Deze semi bemande en gratis stalling is toegankelijk door middel van het scannen van de Bikey sleutelhanger bij de voordeur. Openingstijden zijn dagelijks tussen 07:30 - 01:30 uur. Een Bikey kaart kunt u halen bij Lola bikes aan het Noordeinde 91.

Andere biesieklettes zijn te vinden via de website: https://www.biesieklette.nl/stallingen/Overig

Actuele informatie over bereikbaarheid, wegwerkzaamheden en taxistandplaatsen in Den Haag vindt u op www.denhaag.nl.

parallax