Kappers, nagels, make-up… je vindt alles om er op je allerbest uit te zien in Den Haag

  • Meer dan 150 winkels in het historische hart van Den Haag
  • Stijlvolle salons, glamourous make-up, je haar on trend
  • Koninklijk winkelen met veel keus, rondom het werkpaleis van de Koning
  • Uitstekend bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer
uiterlijk

Be your own kind of beautiful
parfum winkels, kappers en meer op Het Noordeinde

Beauty shoppen in Den Haag

Bij Soap Treatment Store kun je dagelijks van 9 tot 21uur terecht voor facials, manicure, pedicure, waxing, massage en andere beauty treatments en -producten van topniveau. En bij Doctors at Soap zorgen de artsen dat je een frissere en uitgerustere look krijgt. L'OCCITANE biedt het beste van de Provence: beauty producten op basis van essentiële oliën en natuurlijke ingrediënten, uitgewerkt volgens de principes van de fytotherapie en aromatherapie, die in Zuid-Frankrijk worden gemaakt.

Beauty salon en make-up

Laserbehandelingen, waxen, facials, je nagels, wenkbrauwen of wimpers bij laten werken… het kan allemaal bij London Deze beautysalon heeft alles onder één dak op het gebied van persoonlijke verzorging. Ook voor make-up ben je op Het Noordeinde aan het juiste adres. Bij MAC en ICI PARIS XL staan beauty adviseurs voor je klaar om je te helpen kiezen welke make-up het beste bij jou, je huid en je uitstraling past.

uiterlijk

Kappers op Het Noordeinde in Den Haag

En voor je haar zit je hier ook goed. Bij kapper Toni & Guy vormen internationale fashion trends de inspiratie om individuele looks te creëren. Kinki Kappers (vakidioten met lef noemen ze zichzelf) is dé specialist op het gebied van bijzondere kleuren. Bij Studio Noordeinde, al dertig jaar gevestigd op een koninklijke locatie, kun je zeven dagen per week terecht, ook zonder afspraak. Ook bij Greenhouse Salon en Christie’s Haarmode staan de kappers voor je klaar om je te voorzien van het beste haaradvies en de mooiste kapsels. Bij Benoah Barbers zakken de heren relaxed achterover in de 100 jaar oude barbiersstoel, onder het genot van echt goede koffie of whisky. Fantastische service!

Het Noordeinde is uitstekend bereikbaar met auto, tram of fiets. Er zijn veel parkeergarages in de buurt: Noordeinde, Museumkwartier, Parkstraat en de parkeergarage van het Hilton hotel. Je fiets kun je gratis bewaakt stallen bij Biesieklette (www.biesieklette.nl) en vanaf station Den Haag Centraal loop je in een kwartier naar Het Noordeinde. Ook stoppen er verschillende trams bij halte Kneuterdijk. Vanuit Het Noordeinde is ook de rest van de Haagse binnenstad gemakkelijk te voet te bereiken.

ICI Paris XL
ICI Paris XL
So perfume
So perfume
LONDON Beauty Bar Den Haag
LONDON Beauty Bar Den Haag
Toni Guy
Toni Guy

Royal parfum winkels, beauty en kappers vind je hier:


Benoah Salon
Noordeinde 51

Blue Diamond Club
Noordeinde 35

Christie's Haarmode
Noordeinde 41 K

Greenhouse Salon
Heulstraat 25

Kinki Kappers
Noordeinde 99

MAC
Hoogstraat 39

So Perfume
Noordeinde 7

Soap Treatment Store
Noordeinde 136 A

Christies haarmode
Christies haarmode
Kinki Noordeinde
Kinki Noordeinde
M.A.C Store Den Haag
M.A.C Store Den Haag
Soap DH
Soap DH
L'Occitane
L'Occitane
Benoah
Benoah
Studio Noordeinde
Studio Noordeinde
Greenhouse salon
Greenhouse salon

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze privacyverklaring.