Koninklijk kindermode winkelen in het hart van Den Haag

  • Meer dan 150 winkels in het historische hart van Den Haag
  • Kosmopolitische sfeer en eclectische boetiekjes
  • Koninklijk kindermode winkelen rondom het werkpaleis van de Koning
  • Uitstekend bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer
kindermode

Fashion First
Kindermode shoppen op Het Noordeinde in Den Haag

De plek voor je mini-me in Den Haag

Voor je kleintje kun je ook uitstekend terecht op Het Noordeinde. Bij Petit Bateau op de Plaats vind je de allerleukste kinderkleding. En ook IKKS en H&M Flagshipstore hebben de coolste kindermode voor je kleintje.

Kinderschoenen

Ook voor je mini-me wil je natuurlijk de mooiste merk schoenen scoren. Bij De Rode Loper kinderschoenen kun je terecht voor Dolce & Gabbana, Chloe, Balenciaga, Givenchy, Balmain en Alexander McQueen.

Zin in een lunch in Den Haag?

Dankzij het bijzondere karakter van het winkelgebied is luxury shopping en flaneren hier een genot. Exclusieve winkels, een kosmopolitische sfeer en een rijke geschiedenis zijn de ingrediënten van een heerlijk dagje Noordeinde. Aan een pauze toe tussen het kindermode shoppen door? Dan strijk je neer in een van de vele, stijlvolle cafés of restaurants, voor een heerlijke lunch, een goede cappuccino of een smakelijke cocktail.

Het Noordeinde is uitstekend bereikbaar met auto, tram of fiets. Er zijn veel parkeergarages in de buurt: Noordeinde, Museumkwartier, Parkstraat en de parkeergarage van het Hilton hotel. Je fiets kun je gratis bewaakt stallen bij Biesieklette (www.biesieklette.nl) en vanaf station Den Haag Centraal loop je in een kwartier naar Het Noordeinde. Ook stoppen er verschillende trams bij halte Kneuterdijk. Vanuit Het Noordeinde is ook de rest van de Haagse binnenstad gemakkelijk te voet te bereiken.

Petit Bateau
Petit Bateau

Royal shoppen voor kindermode kan bij:


IKKS
Noordeinde 12

Jr & Sr
Plaats 9

Kilo Kilo
Hoogstraat 19