Koninklijk juwelen en horloges shoppen op Het Noordeinde

  • Meer dan 150 winkels in het historische hart van Den Haag
  • Van juweliers die zelf ontwerpen tot wereldberoemde merken
  • Koninklijk winkelen met veel keus, rondom het werkpaleis van de Koning
  • Uitstekend bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer
juwelen

Jewelry always fits
de mooiste juweliers op Het Noordeinde in Den Haag

De mooiste ring kopen voor je lief?

De mooiste ringen, halskettingen en horloges shoppen begint met een rondje juweliers op de Plaats. Iconisch familiebedrijf én hofleverancier Steltman is met twee exclusieve winkels aan de Plaats één van de oudste en veelzijdigste juweliers van Nederland. (het verhaal gaat dat Koning Willem Alexander hier de verlovingsring voor Koningin Máxima heeft laten maken). Je vindt hier een ruim assortiment in eigen atelier ontworpen en vervaardigde juwelen. Ook op de Plaats: juwelier Puck Eigenmann. Haar sieraden ontwerpen zijn eigenzinnig, opvallend, puur kleurrijk en minimalistisch van stijl. Wil je iemand anders of jezelf verwennen met een prachtig Pomellato, Cartier of Chopard sieraad? Dan ben je bij Schaap & Citroen aan het juiste adres.

Het Noordeinde en de Hoogstraat Den Haag

Op Het Noordeinde, bij Backers & Zoon, kun je al meer dan honderd jaar terecht voor zegelringen en andere familiesieraden op maat. En in de Hoogstraat bij juwelier Van Willegen krijg je in een informele, maar professionele omgeving advies over de mooiste sieraden van merken zoals Bron, Bigli en Minitials. Bij Van Willegen moet luxury vooral leuk zijn, vinden eigenaren Anouk en Jeroen.

juwelen

Horloge kopen?

Op zoek naar een bijzonder horloge van een wereldberoemd merk? Bij zowel Steltman Watches als Watch-Site vind je tophorlogemerken, zoals Rolex, Patek Philippe, Breguet, Cartier, Panerai, Tag Heuer, en Jaeger-LeCoultre.

Het Noordeinde is uitstekend bereikbaar met auto, tram of fiets. Er zijn veel parkeergarages in de buurt: Noordeinde, Museumkwartier, Parkstraat en de parkeergarage van het Hilton hotel. Je fiets kun je gratis bewaakt stallen bij Biesieklette (www.biesieklette.nl) en vanaf station Den Haag Centraal loop je in een kwartier naar Het Noordeinde. Ook stoppen er verschillende trams bij halte Kneuterdijk. Vanuit Het Noordeinde is ook de rest van de Haagse binnenstad gemakkelijk te voet te bereiken.

Eigenmann
Eigenmann
Van Ravenstein
Van Ravenstein
Van Willegen
Van Willegen
Watch-Site
Watch-Site

Royal shoppen voor horloges, ringen en andere sieraden kan bij:


Backers & Zoon
Noordeinde 58

Mandbodh Watches
Hoogstraat 31

Siebel Juweliers
Noordeinde 2

Steltman Watches
Plaats 16 (links)

Van Ravenstein
Noordeinde 115 A

Van Willegen
Hoogstraat 15

Watch-Site
Noordeinde 153

Backers en Zoon
Backers en Zoon
Steltman
Steltman
Steltman watches Napoleon
Steltman watches Napoleon
Steltman ring
Steltman ring
Siebel
Siebel
Schaap en Citroen
Schaap en Citroen

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze privacyverklaring.