Koninklijk winkelen voor de mooiste schoenen op Het Noordeinde

  • Meer dan 150 winkels in het historische hart van Den Haag
  • Kosmopolitische sfeer en eclectische boetiekjes
  • Koninklijk schoenen winkelen rondom het werkpaleis van de Koning
  • Uitstekend bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer
schoenen

Fashion First
Schoenen shoppen op Het Noordeinde in Den Haag

Schoenen shoppen voor iedereen

Of je nu damesschoenen, herenschoenen of kinderschoenen zoekt, op Het Noordeinde in Den Haag vind je ze allemaal. De fijnste Sendra laarzen vind je bij Gaudi op de Plaats, de coolste handgemaakte Amerikaanse laarzen bij Boots by M. Voor de mooiste merken (denk: Gucci, Saint Laurent, Valentino en Versace!) herenschoenen ga je naar Credo men. Ook bij De Rode Loper vind je, zowel qua damesschoenen als herenschoenen volop keus in bekende merken: Balenciaga, Givenchy, Balmain en Burberry. En bij De Rode Loper kinderschoenen kun je terecht voor allerlei leuks voor je mini-me!

Heerlijk shoppen in Den Haag

Royal Shopping District Het Noordeinde in Den Haag biedt een fijne mix van eclectische lokale boetiekjes, Nederlandse en internationale merken. Het is letterlijk koninklijk shoppen op Het Noordeinde want het werkpaleis van Koning Willem-Alexander vormt het middelpunt van ons winkelgebied. Aan de vlag op het paleis kun je zien of de Koning aan het werk is, terwijl jij in alle luxe aan het schoenen shoppen bent in het hart van historisch Den Haag.

schoenen

Even pause tussen het schoenen shoppen door

Aan een pauze toe tussen het schoenen winkelen door? Dan strijk je neer in een van de vele, stijlvolle cafés of restaurants, voor een heerlijke lunch, een goede cappuccino of een smakelijke cocktail in het historische hart van Den Haag.

Het Noordeinde is uitstekend bereikbaar met auto, tram of fiets. Er zijn veel parkeergarages in de buurt: Noordeinde, Museumkwartier, Parkstraat en de parkeergarage van het Hilton hotel. Je fiets kun je gratis bewaakt stallen bij Biesieklette (www.biesieklette.nl) en vanaf station Den Haag Centraal loop je in een kwartier naar Het Noordeinde. Ook stoppen er verschillende trams bij halte Kneuterdijk. Vanuit Het Noordeinde is ook de rest van de Haagse binnenstad gemakkelijk te voet te bereiken.

Rode Loper Balenciaga
Rode Loper Balenciaga
Birkenstock
Birkenstock
Credomen Valentino
Credomen Valentino

Royal shoppen voor schoenen kan bij:


Boots by M
Noordeinde 100

Hugo Boss
Hoogstraat 33

Klijsen Herenschoenen
Hoogstraat 13,

Klijsen Schoenmode
Hoogstraat 7

Panara
Hoogstraat 4

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze privacyverklaring.