Jazz Enroute 2019

Jazz Enroute op het Noordeinde - koopavonden 13, 14, 15, 20 en 21 december

Jazz Enroute neemt je mee langs verschillende intieme binnen- en buitenpodia met (inter)nationale artiesten verspreid over het Noordeinde. De podia en 70 verschillende artiesten staan met elkaar in verbinding en bieden extra cachet aan de met kerst verlichte straten van het Noordeinde. 

Jazz Enroute creëert tijdens de kerst koopavonden op 13, 14, 15, 20 en 21 december een ware belevenis in de meest magische maand van het jaar!

De meest intieme jazz formaties betoveren u op het noordeinde. Naast de vrij toegankelijke buitenpodia zijn voor de eerste editie van Jazz Enroute enkele grote headliners, waaronder de Amerikaanse artiesten Kurt Rosenwinkel Standards Trio (concert met ticket sale) en voormalig Art Blakey Jazz Messenger - Philip Harper (gratis). Enkele binnenpodia die onderdeel van de route zijn: Hotel Indigo, Have A Royal Christmas, O'Casey's (best Irish pub in the world), winkels Noordeinde en Jazz Café Le Duc.

Ook zijn Haagse bands te zien waaronder SMOKE (o.l.v. Tom van der Zaal) en de geweldige zangeres Egle die een eerbetoon brengt aan Ella Fitzgerald. 

De route begint op de aangegeven dagen om 16.00 uur. Zie www.music-factor.com/jazz-enroute in voor de programmering en volg op Instagram #Jazz_Enroute voor de laatste ontwikkelingen.

Let's 'Have A Royal Winter'!

Datum: Wednesday 04 December 2019

Meer nieuws

Jazz Enroute 2019

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze privacyverklaring.