Noordeinde Nocturne 2018

Op zaterdagavond 17 februari is het tijd voor alweer de 12e editie van HET NOORDEINDE NOCTURNE 2018 event. Deze romantische avond met culinair genieten, muziek, fashion en natuurlijk kunst is inmiddels een begrip geworden voor liefhebbers van klassieke muziek en kunst en design.

Vanaf 17.00 start het openingsconcert in de Waalse Kerk (Noordeinde 25) waar Het Hofstad Jeugdorkest een spetterend openingsconcert zal uitvoeren. Daarna is het culinair genieten in een van de vele restaurants op Het Noordeinde en serveren diverse restaurants een speciaal Noordeinde Nocturne menu. Het Noordeinde is tijdens deze avond feestelijk verlicht en de galeries en design stores openen tot laat hun deuren. Zo kun je genieten van kunst en design en optredens van ensembles samengesteld uit leden van Het Koninklijk Conservatorium en Het Residentie orkest.

Het Residentie orkest sluit om 22.00 uur deze avond spectaculair af met het slotconcert in de Waalse kerk.De ondernemers van het Noordeinde nodigen je van harte uit om deze romantische avond met kunst en design, fashion, culinair genieten en natuurlijk muziek mee te beleven op zaterdag 17 februari.

Datum: Tuesday 30 January 2018

Meer nieuws

Noordeinde Nocturne 2018

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze privacyverklaring.